Formació Teixint Fils d’Emocions Pau i Art Barcelona-Hondures (gener-maig 2021)

Aquesta activitat pretén capacitar un grup de mestres, professionals i líders comunitaris en continguts, eines i metodologies per educar en i per la pau a través de l’art des dels seus espais educatius i comunitaris. Es tracta d’un curs de formació teòrica-pràctica organitzat en tres fases: un mòdul on-line, un taller presencial i el disseny i l’aplicació pràctica a partir d’un projecte adaptat al grup amb que cada participant intervingui. Tot el procés es proposa a través d’un intercanvi entre participants de Barcelona i de Tegucigalpa (Hondures).

Continue reading “Formació Teixint Fils d’Emocions Pau i Art Barcelona-Hondures (gener-maig 2021)”

Teixint Fils d’Emocions a l’escola Ciutat Comtal (Vallbona, Barcelona)

El dimecres 3 d’octubre de 2018 iniciem el projecte Teixint Fils d’Emocions al barri de Vallbona, a la zona nord de Barcelona. Comencem la primera sessió de formació amb l’equip de mestres de l’escola donant-los eines per introduir activitats de provenció a l’aula.

Esperem que durant aquest mes i fins la primera trobada les practiquin amb els grups d’infants.

Aquesta activitat forma part del projecte “Barcelona Conviu. Pràctiques de cultura de pau des de la capacitació de professionals d’atenció a la comunitat”  realitzat amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

“Arpilleras: Tejiendo lazos de amistad”. Diagnóstico de bullying en el instituto Monterrey de Comayagüela (Honduras). Por Emir Montecinos

El propósito principal de este artículo es identificar las condiciones de Acoso Escolar (Bullying) en el Instituto Monterrey de Comayagüela, esto con el fin de conocer las condiciones previo a la implementación del proyecto “Arpilleras: Tejiendo lazos de amistad”, que es una derivación de la iniciativa “Arpilleras tejiendo hilos de emociones desde el conflicto” promovida por el Centro de Arte y cultura de la Universidad Nacional Autónoma de Honduras en colaboración con la Escola de Cultura de Pau

Arrticulo Iniciativa ArpillerasComayaguelaSet17