FACILITADORES

Col·laboradores del projectes Teixint Fils d’Emocions des de la Cultura de pau i l’Art (TFE pau i art). Any 2020-2021

Alba Sanfeliu Bardia.
Promotora d’activitats d’educació per a la pau, músic i professora de ioga

Llicenciada en Ciències Polítiques (2001). Diplomada en Cultura de Pau per l’ECP-UAB (2003). Diplomada en Salut Mental en situacions de violència política i catàstrofes, UCM-GAC (2005) i Treball amb Menors, UCM-GAC (2008). Professora de Hatha Ioga per la AEPY (2006-10) i música. Entre el 2002 i el 2011 treball en l’ECP fent recerca teòrica i analítica sobre l’Art i la Pau. Des de 2012 realitza activitats d’educació per a la pau, la cultura i el consum responsable en escoles i instituts per a l’Ajuntament de Manresa a la Casa per la Pau i la Solidaritat Flors Sirera. Des del 2010 a al 2019 col·labora amb la Fundació Pau Casals duent a terme tallers d’instruments musicals amb materials reciclats. Professora de Ioga des de fa 10 anys.

Aixa Dulcey
Psicòloga, màster en gestió cultural i diplomada en cultura de pau

Ha treballat com a psicòloga en atenció a víctimes de violència i col·laborat en el suport de la defensa i la promoció dels drets sexuals i reproductius de la joventut, i els drets de les dones a Hondures. Formada en el postgrau de Cultura de Pau per la UAB (Barcelona). Ha participat en organitzacions i col·lectius promotors de la noviolència i la pau a través de l’art i la creativitat, realitzant intervencions en l’espai públic i en centres escolars a Hondures ia Barcelona. Ha col·laborat amb l’ECP acompanyat i sistematitzat processos de formació a docents d’escoles primàries en educació per a la pau des de l’art.

Cecilé Barbeito
Investigadora i formadora en educació per a la pau.

És llicenciada en Ciències Polítiques per la UAB i Màster de Recerca en Didàctica i Avaluació Educativa per la UB. Els seus camps d’especialització són la investigació i la formació en educació per a la pau, l’avaluació, la sensibilitat en el conflicte, i el paper dels municipis en la construcció de pau. Entre les seves publicacions destaquen els llibres “Eines i iniciatives de les ciutats europees per construir la pau. Pràctiques de diplomàcia de ciutats” i, com a coautora, “Jocs de Pau. Caixa d’eines per educar per una cultura de pau” entre altres materials.

Waleska Álvarez
Arquitecta, dissenyadora i mestra d’arts plàstiques.

Experta en el desenvolupament d’experiències en coordinació i execució de Projectes Culturals i d’Educació Artística i Tècnica, amb grups des de la primera infància, infantesa, joventut i adult gran. Amb experiència en l’àrea de Disseny, Monitorització i Avaluació de projectes culturals, artístics i de Conservació de l’Patrimoni Cultural Edificat. Treballa en atenció terciària amb joves privats de llibertat en l’àrea de formació tècnica i en voluntariat com Facilitadora Ad Honorem de el Mòdul d’Educació Inclusiva i Arts Visuals, al Diplomat en l’ensenyament de les Arts Visuals en contextos d’Exclusió Social de la UNAH. També dóna suport tècnic a la Comissió Ciutadana de Centre Històric de Tegucigalpa (2012), integrant Ad Honorem de el projecte Maniobra, intervencions artístiques culturals en espais públics de centre històric de Tegucigalpa 2019.