Tejiendo Hilos de emociones en Honduras: Presentación de testimonio de Waleska Álvarez en la formación online “TFEPA”.

«El proyecto Tejiendo hilos de emociones, ha sido para mí un despertar desde el año 2016, desde ese momento he empezado a tejer esperanza, a tejer conocimientos, a tejer en el camino de la cultura de la paz, es un trabajo que amo y que me encanta realizar”

Waleska Álvarez.
Arquitecta/Maestra de Artes Plásticas, Facilitadora TFEPA 2021.

Implementación de la metodología “Tejiendo hilos de emociones” en diversas comunidades de Honduras.

El día 20 de marzo, durante el  Encuentro de Narrativas Textiles “Retazos de resiliencia: Tejiendo hilos de emociones, en contexto de pandemia” donde participantes de Cataluña, Honduras, Brasil, Chile y Colombia realizaron una arpillera colectiva desde la virtualidad, Waleska Álvarez presento su testimonio utilizando la metodología “TFE” (Tejiendo hilos de emociones) en Honduras, este testimonio se enmarca dentro  de la formación virtual “Tejiendo hilos de emociones, paz y arte” que actualmente imparte la Escola de Cultura de Pau y la Associació Teixint fils dˈemocions.

Continue reading “Tejiendo Hilos de emociones en Honduras: Presentación de testimonio de Waleska Álvarez en la formación online “TFEPA”.”

Lliurament del XV Premi de Periodisme Solidari Memorail Joan Gomis: La cultura de pau i l’aigua com a bé comù


En aquesta XV edició del Memorial Joan Gomis s’ha premiat en la modalitat d’obra periodística,  l’obra audiovisual “Teixint fils d’emocions”, un documental de l’Associació de Periodisme Fora de Quadre , que retrata el projecte “Teixint fils d’emocions i cohesió social” realitzat en el curs acadèmic 2018/2019 a l’Escola Ciutat Comtal de Barcelona, com a part del projecte “Barcelona conviu. Pràctiques de cultura de pau”, de l’Escola Cultura de Pau de la UAB, aquest projecte utilitza com a fil conductor per a fomentar l’educació per a la pau la metodologia  TFE  (Teixint fils d’emocions) de la Associació Teixint Fils d’Emocions.

L’acte de cerimònia es va celebrar el dia dilluns 15 de març de 2021 en el Col·legi de Periodistes de Catalunya i va comptar amb la participació de les persones premiades i d’un nombre reduït de representants de les entitats organitzadores.

Continue reading “Lliurament del XV Premi de Periodisme Solidari Memorail Joan Gomis: La cultura de pau i l’aigua com a bé comù”

Tejiendo Hilos de Emociones en Honduras: Presentación de testimonio de Sandra Rodríguez en el curso TFEPA.

“El arte es una forma inteligente de poderse expresar”

Sandra Rodríguez

Continue reading “Tejiendo Hilos de Emociones en Honduras: Presentación de testimonio de Sandra Rodríguez en el curso TFEPA.”

Formació Teixint Fils d’Emocions Pau i Art Barcelona-Hondures (gener-maig 2021)

Aquesta activitat pretén capacitar un grup de mestres, professionals i líders comunitaris en continguts, eines i metodologies per educar en i per la pau a través de l’art des dels seus espais educatius i comunitaris. Es tracta d’un curs de formació teòrica-pràctica organitzat en tres fases: un mòdul on-line, un taller presencial i el disseny i l’aplicació pràctica a partir d’un projecte adaptat al grup amb que cada participant intervingui. Tot el procés es proposa a través d’un intercanvi entre participants de Barcelona i de Tegucigalpa (Hondures).

Continue reading “Formació Teixint Fils d’Emocions Pau i Art Barcelona-Hondures (gener-maig 2021)”

Documental “Teixint fils d’emocions” recibe el premio Joan Gomis 2020

La obra periodística premiada ha sido “Teixint fils d’emocions”, documental realizado por la asociación Periodisme Fora de Quadre, en el marco de una iniciativa impulsada por l’Escola Cultura de Pau de la UAB, sobre un proyecto llevado a cabo en la Escuela Ciutat Comtal con el objetivo de construir una comunidad educativa de paz.

Continue reading “Documental “Teixint fils d’emocions” recibe el premio Joan Gomis 2020”

Inauguración de “Somriure18: Derechos y Deberes – Exposición de Arpilleras educativas y mujeres de Cataluña, País Vasco y Honduras”

Pulsa aquí para ver vídeo🎬👀

La inauguración de la exposición “Arpilleras educativas y mujeres de Cataluña, el País Vasco y Honduras – Sonrisa 18” tuvo lugar en la Biblioteca M. Serra y Moret de Pineda de Mar, el día 18 de octubre de 2018, con una gran acogida y participación por parte del público que se hizo presente durante la jornada.

Continue reading “Inauguración de “Somriure18: Derechos y Deberes – Exposición de Arpilleras educativas y mujeres de Cataluña, País Vasco y Honduras””

Teixint Fils d’Emocions a l’escola Ciutat Comtal (Vallbona, Barcelona)

El dimecres 3 d’octubre de 2018 iniciem el projecte Teixint Fils d’Emocions al barri de Vallbona, a la zona nord de Barcelona. Comencem la primera sessió de formació amb l’equip de mestres de l’escola donant-los eines per introduir activitats de provenció a l’aula.

Esperem que durant aquest mes i fins la primera trobada les practiquin amb els grups d’infants.

Aquesta activitat forma part del projecte “Barcelona Conviu. Pràctiques de cultura de pau des de la capacitació de professionals d’atenció a la comunitat”  realitzat amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.