Tejiendo Hilos de emociones en Honduras: Presentación de testimonio de Waleska Álvarez en la formación online “TFEPA”.

«El proyecto Tejiendo hilos de emociones, ha sido para mí un despertar desde el año 2016, desde ese momento he empezado a tejer esperanza, a tejer conocimientos, a tejer en el camino de la cultura de la paz, es un trabajo que amo y que me encanta realizar”

Waleska Álvarez.
Arquitecta/Maestra de Artes Plásticas, Facilitadora TFEPA 2021.

Implementación de la metodología “Tejiendo hilos de emociones” en diversas comunidades de Honduras.

El día 20 de marzo, durante el  Encuentro de Narrativas Textiles “Retazos de resiliencia: Tejiendo hilos de emociones, en contexto de pandemia” donde participantes de Cataluña, Honduras, Brasil, Chile y Colombia realizaron una arpillera colectiva desde la virtualidad, Waleska Álvarez presento su testimonio utilizando la metodología “TFE” (Tejiendo hilos de emociones) en Honduras, este testimonio se enmarca dentro  de la formación virtual “Tejiendo hilos de emociones, paz y arte” que actualmente imparte la Escola de Cultura de Pau y la Associació Teixint fils dˈemocions.

Continue reading “Tejiendo Hilos de emociones en Honduras: Presentación de testimonio de Waleska Álvarez en la formación online “TFEPA”.”

Extraordinario Encuentro de Narrativas Textiles “Retazos de resiliencia: Tejiendo hilos de emociones, en contexto pandemia”.

“Dadme una aguja y una arpillera e intentaré cambiar el mundo”

Guillermo, participante de la formación online TFEPA.

El día sábado 20 de marzo, en el marco de la formación online “Tejiendo hilos de emociones, paz y arte” con docentes, líderes y lideresas comunitarias de Cataluña, Honduras, Brasil, Chile y Colombia, se llevó a cabo una exquisita jornada de creación colectiva de arpilleras desde la virtualidad.

Continue reading “Extraordinario Encuentro de Narrativas Textiles “Retazos de resiliencia: Tejiendo hilos de emociones, en contexto pandemia”.”

Lliurament del XV Premi de Periodisme Solidari Memorail Joan Gomis: La cultura de pau i l’aigua com a bé comù


En aquesta XV edició del Memorial Joan Gomis s’ha premiat en la modalitat d’obra periodística,  l’obra audiovisual “Teixint fils d’emocions”, un documental de l’Associació de Periodisme Fora de Quadre , que retrata el projecte “Teixint fils d’emocions i cohesió social” realitzat en el curs acadèmic 2018/2019 a l’Escola Ciutat Comtal de Barcelona, com a part del projecte “Barcelona conviu. Pràctiques de cultura de pau”, de l’Escola Cultura de Pau de la UAB, aquest projecte utilitza com a fil conductor per a fomentar l’educació per a la pau la metodologia  TFE  (Teixint fils d’emocions) de la Associació Teixint Fils d’Emocions.

L’acte de cerimònia es va celebrar el dia dilluns 15 de març de 2021 en el Col·legi de Periodistes de Catalunya i va comptar amb la participació de les persones premiades i d’un nombre reduït de representants de les entitats organitzadores.

Continue reading “Lliurament del XV Premi de Periodisme Solidari Memorail Joan Gomis: La cultura de pau i l’aigua com a bé comù”

Formació Teixint Fils d’Emocions Pau i Art Barcelona-Hondures (gener-maig 2021)

Aquesta activitat pretén capacitar un grup de mestres, professionals i líders comunitaris en continguts, eines i metodologies per educar en i per la pau a través de l’art des dels seus espais educatius i comunitaris. Es tracta d’un curs de formació teòrica-pràctica organitzat en tres fases: un mòdul on-line, un taller presencial i el disseny i l’aplicació pràctica a partir d’un projecte adaptat al grup amb que cada participant intervingui. Tot el procés es proposa a través d’un intercanvi entre participants de Barcelona i de Tegucigalpa (Hondures).

Continue reading “Formació Teixint Fils d’Emocions Pau i Art Barcelona-Hondures (gener-maig 2021)”

Exposició nens i nenes de pau – galeria de fotos i vídeo

L’exposició Nens de pau és una mostra de les obres artístiques dels infants de l’escola Ciutat Comtal productes de l’experiència pedagògica Teixint fils d’emocions, que forma part de la promoció de pràctiques comunitàries del Projecte “Barcelona Conviu” que es realitza gràcies al suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Continue reading “Exposició nens i nenes de pau – galeria de fotos i vídeo”